Гъбен гулаш с къри

05/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо396
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме на дребно лука и чесъна. Чушките и пресния лук нарязваме на колелца.

Бланшираме фасула за 3 минути във вряла вода. Задушаваме гъбите в маслото. Прибавяме чесъна и лука и пържим около 5 минути.

Разбъркваме брашното и кърито, прибавяме ги към фасула. Овкусяваме със соев сос и мед.

Оставяме сместа да поври още 5 минути. Загряваме олиото и в него запържваме зеленчуците около 6 минути.

След това ги прибавяме към соса и разбъркаме. След 7 минути наръсваме със сол и черен пипер.

Отдръпваме от огъня и сервираме с ориз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар