Супа минестроне по тоскански

20/02/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 343
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в мазнината. Добавят се нарязаните на кубчета тиквичка, морков, домати, целината, доматеното пюре и зрелият фасул.

Всичко се залива с бульона и се оставя да ври 1 час на умерен огън. Добавят се нарязаните на кубчета картофи, грахът, нарязаното зеле и фидето.

Когато картофите омекнат, супата се поръсва със сол, черен пипер, босилек и накълцан магданоз. Готовата супа се сервира поръсена с настърган кашкавал. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар