Норвежка салата с риба

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
308
27
247
Норвежка салата с риба
03/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Сготви30 мин.
Общо55 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата заедно с чесъна и 1 с.л. зехтин се сваряват в подсолена вода. Отцежда се и бульонът се запазва.

Ябълките се настъргват на едро ренде, рибата се реже на кубчета, а лукът – на ситно.

Добавят се към лещата и всичко се поръсва с черен пипер и сол. Салатата се поставя върху канапе от зелени салати и се залива с останалия зехтин, оцета и бульона.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: