Кремсупа от черен дроб

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
17/09/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо921
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • черен дроб - 30 гр. телешки
  • хляб - 30 гр.
  • мляко - 15 мл.
  • масло - 5 гр.
  • яйца - 1 жълтък
  • бульон - 50 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровият черен дроб се почиства, смила и смесва с хляба, потопен в част от млякото.

Прибавят се жълтъкът и маслото.

Получената смес се разбърква добре, претрива се през през цедка и се пуска в кипящ бульон.

Вари се 5 – 6 минути. Продуктите са за 1 порция.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар