Салата с телешко месо и каперси

15/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо386
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелената салата се измива и листата се накъсват в купа.

Месото се запържва в маслото, нарязва се на широки ивици и се слага върху зелената салата. Добавят се нарязаните на кръгчета лук и чушка.

Приготвя се дресинг от каперсите, оцета, зехтина, чесъна, бульона, магданоза и горчицата.

Сместа се пасира и с нея се залива салатата. Разбърква се и се сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар