Базелска супа със сирене

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
267
5
782
28/12/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 482
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прави се светла запръжка от маслото и брашното, прибавят се ситно нарязаните лук и сланина, изпържва се, залива се с леко сгорещен бульон и се бърка.

Супата се вари половин час, като от време на време се разбърква, след това се пасира, подгрява се, прибавя се виното, посолява се и се поднася.

Отделно се сервира настърганото сирене.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар