Базелска супа със сирене

28/12/2010
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36697154
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 293
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прави се светла запръжка от маслото и брашното, прибавят се ситно нарязаните лук и сланина, изпържва се, залива се с леко сгорещен бульон и се бърка.

Супата се вари половин час, като от време на време се разбърква, след това се пасира, подгрява се, прибавя се виното, посолява се и се поднася.

Отделно се сервира настърганото сирене. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар