Гъбена супа с шери и кафяв ориз

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
255
27
221
19/02/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо610
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се измива три пъти във вода и се сварява. Целината и лукът се нарязват на дребно и се задушават в маслото и малко вода.

Сипват се нарязаните гъби и когато са готови, всичко се сипва в ориза.

Залива се с бульона и се подправя със соевия сос, кимиона, черния пипер и солта.

Когато заври, супата се сваля от котлона и се сипва шери. Сервира се гореща.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар