Супа с лук и бяло вино

Марина НордМарина НордНовак1219
16/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо287
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, лютата чушка и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в зехтина.

Добавят се бульонът, доматеното пюре, виното и подправките.

Супата се вари на умерен огън до пълна готовност и се сервира с филиите хляб, запечени с кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар