Унгарска салата със сметана

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
09/08/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо695
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • боб - 500 г
  • яйца - 3 бр. (сварени)
  • сметана - 300 г (заквасена)
  • лук - 1 глава
  • захар - 1 щипка
  • оцет - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 щипка
  • сол - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се накисва от предната вечер и се сварява. Отцежда се и се поръсва с оцет, сол и захар.

Разбърква се и се добавя нарязания на кръгчета лук. Яйцата се нарязват на ситно и се смесват със сметаната.

С тази смес се залива фасулът и се поръсва с червения пипер.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар