Супа от боб и леща с канела

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
07/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо389
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и целината се нарязват и запържват в загрятата мазнина. Добавят се нарязаните домати.

Щом се задушат, се налива бульонът, отцеденият боб, лещата и се долива вода.

Вари се до пълна готовност на лещата и супата се подправя с лимоновият сок, куркумата, канелата, черният пипер и солта. Поръсва се с накълцан магданоз и се сервира.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар