Супа от боб и леща с канела

07/06/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо364
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и целината се нарязват и запържват в загрятата мазнина. Добавят се нарязаните домати.

Щом се задушат, се налива бульонът, отцеденият боб, лещата и се долива вода.

Вари се до пълна готовност на лещата и супата се подправя с лимоновият сок, куркумата, канелата, черният пипер и солта. Поръсва се с накълцан магданоз и се сервира. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар