Баница от готови кори с пилешко месо

IvankaIvankaНовак83
06/02/2014
"Признайте си - и вие сте впечатлени от това колко добре се получи тази баница с пилешко "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 262
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме, обезкостяваме и нарязваме на дребни парченца пилешкото месо.

Задушаваме ситно нарязания лук в мазнина, докато омекне и прибавяме настъргани доматите. Задушаваме 10 минути и сваляме от огъня.

Към сместа добавяме пилешкото месо, нарязания магданоз, черен пипер и сол.

Разстиламе корите една по една, като първо поръсваме с разтопено масло и след това с плънка. Навиваме всяка една кора на руло и нареждаме в омаслена тава.

Намазваме баницата с разбит жълтък и поливаме с 2-3 с.л. разтопено масло.

Печем в умерена фурна за 30 минути.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар