Пълнен хек, печен във фолио

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
27
4
58
01/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 047
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, без да разрязвате корема. Наръсете я с лимонов сок, сол и черен пипер.

Оставете да отлежи така половин час и я намажете с олио. Осолете ядките и с тях напълнете рибата.

Допълнете с плънка от наситнени домати, магданоз, масло и сол. Увийте рибата във фолио. Запечете я в намаслена тавичка на 170 градуса.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар