Пълнени чушки с кайма от риба

11/02/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо444
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете рибата, поръсете я с оцет и я оставете така за 1 час. Почистете чушките от семето и ги осолете отвътре.

Накълцайте лука на ситно и го задушете 3 минути в мазнина. Прибавете половината доматеното пюре. Сложете ориза, разбъркайте добре и отстранете от котлона.

Добавете подправките и рибената кайма, като размесите всички съставки. С получената смес напълнете чушките. Разредете другата половина доматено пюре с 1 с.л. олио и вода.

Излейте течността на дъното на тенджера и отгоре наредете пълнените чушки. Прибавете още малко вода при чушките. Варете ястието 30 минути на умерен огън.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар