Рибена яхния с картофи

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
28
4
58
11/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 281
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на парчета и я подкислете с лимонов сок. Накълцайте лука на ситно, посолете го и го задушете в мазнина.

След това добавете пюрето и черния пипер. Налейте внимателно 1 ч.ч. топла вода и посолете на вкус. Щом сосът кипне, добавете нарязаните на колелца картофи.

Варете ястието на умерен огън около 10 минути. Добавете рибата и го махнете от котлона след 15 – 20 минути. Поднесете със ситно накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар