Рибена яхния с домати и бяло вино

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
07/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на парчета и я поръсете с лимонов сок. Накълцайте лука на дребно и го задушете в мазнината.

Добавете нарязаните домати и ги задушете. Добавете брашното и разбъркайте всичко.

Налейте бялото вино. Щом сосът кипне, прибавете рибата. Оставете ястието на огъня за 20 минути.

При поднасяне поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар