Чийзкейк с лешници и сирене Тофу

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
20/03/2014
"Когато е чийзкейк винаги гласуваме за, когато е с лешници и Тофу - гласуваме веднага "
Приготвяне25 мин.
Готвене75 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо923
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошените бисквити и разтопеното краве масло се смесват добре. Разпределят се по дъното на подходяща форма и се пекат на 170 градуса за 11 минути.

Готовият блат се изважда да изстине. След това се счукват лешниците. Какаото се разтваря в 1/4 ч.ч. вода.

Двата вида сирене (крема и Тофу) се разбиват заедно и се прибавят към какаото, двата вида захар, яйцето, белтъците, разтопения шоколад и ванилията.

Всичко се разбива внимателно и получената смес се разстила върху охладения блат.

Така полученият чийзкейк се слага за около 50 минути във фурна, включена на 160 градуса.

Готовият десерт се поставя на хладно за 3-4 часа, поръсва се с лешници и се сервира с усмивка.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар