Рибен бистър бульон

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
28
4
58
16/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг
  • сол - на вкус
  • лимонов сок
  • черен пипер - 1 щипка
  • масло - 1 бучка краве
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и посолете рибата. Наръсете я с малко лимонов сок. Оставете я да ври във вода 10 минути на силен огън.

От време на време махайте пяната. Отдръпнете от огъня и извадете рибата от водата след десетина минути.

Прецедете получения бульон с кърпа. Овкусете с лимонов сок, черен пипер и сол.

Налейте бульона в чашки, като във всяка прибавите и по едно тънко резенче масло. По желание поднесете с препечен пълнозърнест хляб.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
22.50 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар