Пиле с гъби

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Пиле с гъби
03/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
5
"Гурме специалитет с три обикновени продукта - ние ще ви покажем как да впечатлявате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се разрязва на осем части и се задушава с малко зехтин в дълбок съд до златисто. Прибавя се виното и се вари на слаб огън един час.

Междувременно почистете и разрежете гъбите на две.

След като изтече единият час, ги прибавете към пилето заедно със сметаната. Подправете на вкус.

Разбъркайте и варете още час на слаб огън.

За да се „разгърне“, както казват специалистите, целия вкус на ястието, е хубаво да го оставите едно денонощие и да го стоплите отново преди да сервирате.

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: