Пиле с гъби

ЛазаринаЛазаринаНовак
03/06/2009
"Гурме специалитет с три обикновени продукта - ние ще ви покажем как да впечатлявате "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 161
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се разрязва на осем части и се задушава с малко зехтин в дълбок съд до златисто. Прибавя се виното и се вари на слаб огън един час.

Междувременно почистете и разрежете гъбите на две.

След като изтече единият час, ги прибавете към пилето заедно със сметаната. Подправете на вкус.

Разбъркайте и варете още час на слаб огън.

За да се „разгърне“, както казват специалистите, целия вкус на ястието, е хубаво да го оставите едно денонощие и да го стоплите отново преди да сервирате.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар