Омлет с кресон

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак32
30/01/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо442
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява предварително до 180 градуса. Форма за пай с диаметър 23 см се омаслява.

Кресонът се чисти, измива и изсушава добре. Лукът се пържи в зехтина, докато стане готов. Добавя се кресонът и се поръсва със солта и черния пипер. Държи се на огъня около 10 мин., като се разбърква често.

Яйцата се разбиват и овкусяват и се смесват с пармезана, магданоза и кресона. Получената смес се изсипва във формата за печене. Пече се около 35 минути или докато сместа стегне.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар