Задушен сом с гъби

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
19/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 487
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазвате предварително голяма тава с олиото и нареждате посолените парчета сом.

Прибавяте нарязаните целина, лук, чесъна, дафиновия лист и зърната черен пипер.

Заливате с виното и малко вода. Захлупвате и оставяте да се задушава сомът.

Сервираме задушената риба със задушените гъби в масло и резени лимон.

Остава ви само да се насладите на този задушен сом с гъби.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар