Супа от моркови и кориандър

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
32
08/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо508
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в зехтина с щипка сол на умерена температура около 5 мин. Добавят се морковите, картофите, целината, магданозът и чесънът.

Залива се със зеленчуковия бульон и се оставя да къкри около 30 мин., докато морковите и картофите омекнат, след което се разбиват в блендер, докато се получи гладка смес.

Получената смес се връща в блендера и се овкусява със сол и черен пипер. Ако е много гъста, се разрежда с вода. Загрява се отново на слаб огън и с бъркане се добавя сметаната.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар