Лаврак в майонеза

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
118
140
04/09/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 000
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме рибата в подсолена вода заедно с нарязания лук и моркови и оставяме да изстине във водата, след което поставяме в чиния и заливаме с майонезата.

За подложка използваме картофената салата.

Гарнираме с варените яйца, напълнени с руска салата, резенчета домати, маслини, както и ситно нарязан магданоз.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар