Лаврак в майонеза

04/09/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо770
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме рибата в подсолена вода заедно с нарязания лук и моркови и оставяме да изстине във водата, след което поставяме в чиния и заливаме с майонезата.

За подложка използваме картофената салата.

Гарнираме с варените яйца, напълнени с руска салата, резенчета домати, маслини, както и ситно нарязан магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар