Ананасов сладкиш с бишкоти

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
06/08/2014
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 879
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъците с 2-3 супени лъжици от захарта до гъст сняг. След това разбиваме и сметана, като добавяме останалата захар и сиренето и разбъркваме до пухкава гладка смес. Като продължаваме да бъркаме леко с дървена лъжица, добавяме белтъчения сняг.

Потапяме леко бишкотите в сока от компота и ги подреждаме в правоъгълна форма. Върху тях поставяме парченцата от фино нарязания ананас и ги покриваме с крем. Редим така, докато продуктите свършат. Последният пласт трябва да е от крем.

Изравняваме повърхността на сладкиша, поръсваме го с филирани бадеми и го слагаме в хладилника докато стане време за поднасяне.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар