Чорба от калкан

IvankaIvanka
Новак
83
08/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 316
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме калкана на големи парчета.

Варим ги 15 минути в подсолена вода, заедно с мазнината и нарязаните на дребно лук, домати и девесил.

Изваждаме парчетата риба и варим още няколко минути бульона.

Сваляме от огъня рибния бульон. Прибавяме към него счукания чесън с оцет, като по желание с чесъна можем да счукаме и лютите чушки.

Чорбата от калкан се сервира, като се слага по 1 парче риба в дълбока чиния и се залива с бульона.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар