ezine.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Тутманик»Кашкавален тутманик без месене

Кашкавален тутманик без месене

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
1524882k97
Кашкавален тутманик без месене
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
09/03/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Кашкавален тутманик, който няма нужда от месене, само от хапване"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата. Добавете содата и бакпулвера в киселото мляко, разбъркайте. Когато шупне, сипете при яйцата.

Добавете разтопеното масло и олиото. Смесете и добавете пресятото брашно, сиренето и кашкавала, настърган.

Разбъркайте сместа за любимия тутманик. Сложете в набрашнена и намазнена тава.

Печете тутманика със сирене 40 мин. на 180 градуса.

Поднесете кашкаваления тутманик без месене.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: