ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Руладини»Рулца от свински бут с топено сирене

Рулца от свински бут с топено сирене

Рулца от свински бут с топено сирене
Снимка: Веселина Константинова
04/03/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Свински рулца с топено сирене - поднесете с гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • сирене - 200 г пушено топено
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
  • соев сос - 3 с.л.
  • свинско месо - 500 г бут
  • сол
  • зехтин - 3 с.л.
  • черен пипер
  • бял пипер
  • балсамова глазура - CREMAceto
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското нарежете на пържоли и начукайте леко с чукче. Овкусете с бял и черен пипер, сол и соев сос.

Оставете за половин час. Нарежете топеното сирене на парченца. Сложете парченце върху месото и завийте свинското руло.

Сипете виното и зехтин в тава. Наредете руладините и ги намажете с глазурата.

Завийте с алуминиево фолио и печете до изпичане на месото.

Рулцата от свински бут с топено сирене намажете с балсамова глазура, докато са топли.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: