ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Сачове»Свинско с чушки и бекон на сач

Свинско с чушки и бекон на сач

Свинско с чушки и бекон на сач
Снимка: Нина Иванова Иванова
1 / 2
28/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Свинско с чушки и бекон на сач"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете сача с една част от олиото.

Вземете свинските гърди и ги намазнете, овкусете ги с рас ел ханута и солта.

Наредете ги в сача и сложете в студена фурна. Включете на 200 градуса и печете месото около 40 минути.

Почистете и нарежете лука и гъбите на полумесеци, бекона на ситни резени, а чушките на тънки ленти.

Загрейте около 2 лъжици олио в тиган и изпържете зеленчуците. След 15-тина минути ги свалете от огъня и добавете бекона към тях.

Сипете всичко в сача и печете за още 20-тина минути.

Свинското с чушки и бекон на сач е готово.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: