Коледарски топки с дроб и свинско месо

IvankaIvanka
Новак
83
25/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо653
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • свински дроб - 500 г
  • свинско месо - 500 г (по - тлъсто)
  • було - 1 бр.
  • свинска мас - 2 с.л.
  • лук - 1 гл.
  • черен пипер - 10 зърна
  • чубрица - 1 стрък
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме смес от нарязаното месо като за кебап, свинския дроб и лука на дребно, черния пипер и чубрицата. Посоляваме и разбъркваме сместа.

Оформяме топки от по 200 г и ги увиваме в було.

Намазваме тавата с маста и нареждаме топките.

Слагаме да се пече във фурна, като покриваме тавата с хартия за печене, за да не прегорят топките.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар