Кюстендилска чорба със свинско

28/01/2014
Ivanka
отIvankaНовак83
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 191
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме нарязаното на парчета свинско месо в подсолена вода.

Нарязваме на дребно лукa и го задушаваме в свинската мас, заедно с брашното и малко вода. Прибавяме го към вареното.

След 15 минути сваляме чорбата от огъня и я застройваме с разбитите яйца в киселото мляко. Чорбата се сервира топла.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар