Супа с авокадо

30/07/2009
"Леко пикантно предложение със сос Табаско за истинските ценители!"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 332
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плодовете се обелват и разрязват наполовина. Костилката се изважда а пулпата се нарязва на едро.

Авокадото, лимоновия сок, прясното мляко, сметаната и табаското се разбиват в кухненски робот до получаване на гладка смес. Подправя се на вкус.

Супата се охлажда в хладилника заедно с чиниите за сервиране.

При сервиране се украсява с голямо количество нарязан пресен лук и сметана.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
29.12.2010 18:00
Стана по-добре отколкото предполагах. Браво за хубавата рецепта. Изглежда странно, но е вкусна.

0
0