Охлюви с подлучен сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
05/10/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 728
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените и почистени охлюви се запържват в 2-3 с.л. олио, заедно с бялата част на лука. Добавят се лучените пера, червения пипер и се залива с бирата или подкиселената вода.

Оставя се на слаб огън да покъкри, докато се изпари наполовина течността.

Поръсват се наситнените зелении, добавя се бучка масло, подправя се с черен пипер, чубрица и сол на вкус.

След 5 мин. се отдръпва от огъня, покрива се с капак и се оставя за малко, да се задуши.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар