Охлюви с подлучен сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
119
144
05/10/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 863
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените и почистени охлюви се запържват в 2-3 с.л. олио, заедно с бялата част на лука. Добавят се лучените пера, червения пипер и се залива с бирата или подкиселената вода.

Оставя се на слаб огън да покъкри, докато се изпари наполовина течността.

Поръсват се наситнените зелении, добавя се бучка масло, подправя се с черен пипер, чубрица и сол на вкус.

След 5 мин. се отдръпва от огъня, покрива се с капак и се оставя за малко, да се задуши.

Мултифункционално ренде с 5 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар