Пиле яхния с пресен лук

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
119
144
26/04/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 904
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции. В тенджера под налягане сипвате олиото и 1 к.ч. вода.

Прибавяте пилето, обелените и настъргани домати, ситно нарязания лук, брашното, ситно нарязан магданоз, червения пипер и черния пипер.

Посолявате, затваряте тенджерата с яхнията по селски и я слагате на силен огън. Щом започне да съска, намалявате огъня и варите 20 минути пилешката яхния.

Пиле яхния с пресен лук - вкусна селска рецепта.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар