Пиле яхния с пресен лук

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
26/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 776
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции. В тенджера под налягане сипвате олиото и 1 к.ч. вода.

Прибавяте пилето, обелените и настъргани домати, ситно нарязания лук, брашното, ситно нарязан магданоз, червения пипер и черния пипер.

Посолявате, затваряте тенджерата и я слагате на силен огън. Щом започне да съска, намалявате огъня и варите 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар