Начин на приготвяне
Наситнете чесъна, а сушеното месо нарежете на по-малки кубченца.
Сипете зехтина в тенджера и го загрейте на по-слаб огън. Задушете чесъна и прибавете нарязаното месо. Бъркайте за няколко минути и поръсете с червения пипер.
След кратко разбъркване сипете бульона. Добавете кимион, малко сол и настъргания джинджифил.
Варете чесновата супа 20-тина минути, като сложите капака на тенджерата.
Чукнете едно яйце и бъркайте много бързо, за да се образуват парцали. След това чукнете и второто яйце по същия начин.
По желание подкиселете супата с малко оцет.
Поднесете зимната супа гореща в компанията на препечени филийки хляб.
Зимната чеснова супа с месо е много вкусна.