ezine.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Хрупкави крекери без глутен

Хрупкави крекери без глутен

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
8042k15k649
Хрупкави крекери без глутен
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 2
07/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
12 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
22 мин.
Порции
2
"Поднесете хрупкавите крекери без глутен с разядка или ди"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер смелете на брашно кафявия ориз, киноата и просото. Добавете водата, семената и солта при тях. Омесете тесто, поръсете с царевично нишесте.

Оформете на топка и разточете на тънка кора 2 мм с помощта на стреч фолио. Изрежете крекерите с правоъгълна форма и подредете в тава с хартия за печене.

Печете безглутеновите крекери на 200 градуса за десет минути или до готовност.

Поднесете хрупкавите крекери без глутен с разядка или дип.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: