Пържено пиле с чесън

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
281
27
240
19/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 440
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Пиле

Начин на приготвяне

Пилето се измива и се разрязва на четири парчета. Посолява се и се запържва в сгорещеното масло.

Захлупва се с капак и се оставя да се задуши. Готовото пиле се сервира с оцет със сол и счукан чесън.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар