Качамак в тиган

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
13/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 814
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате на ситно скилидките чесън и ги задушавате в смес от олиото, маслото и малко вода. Поръсвате със стрития босилек и постепенно при непрекъснато бъркане сипвате брашното. Посолявате на вкус и поръсвате с черен пипер.

След това постепенно на тънка струйка наливате водата, а след нея и млякото. Бъркате качамака, докато изври водата. Накрая го заглаждате с навлажнена лъжица, поръсвате със ситно настъргано сирене и поднасяте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар