Друсани патладжани

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
08/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 815
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се обелват и се нарязват. Накисват се във вода за 15 минути и след това се отцеждат. Запържвате ги в голямо количество мазнина.

Обелвате и настъргвате доматите. Пържите ги в същата мазнина заедно със счуканите скилидки чесън и 1 ч.ч. гореща вода. Овкусявате със сол и черен пипер.

Оставяте сместа за заври и прибавяте изпържените патладжани. Продължавате да варите, като от време на време разклащате леко тенджерата.

Поднасяте яденето, поръсено със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар