Агнешка чорба магданозлия

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
02/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене130 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 241
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушавате лука и магданоза в загрятото олио с няколко супени лъжици вода. Сипвате брашно и разбърквате. Посолявате и заливате с гореща вода. Нарязвате месото на ситно и го слагате вътре. Варите ястието на тих огън.

Когато месото омекне, добавяте ориза. Варите още 10 минути, отстранявате от огъня. Поръсвате с черен пипер и застройвате с яйцата и разбитото кисело мляко.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар