Странджански винен кебап

Марина НордМарина НордНовак1219
23/01/2014
"Елате в Странджа, за да видите как се приготвя най-вкусния винен кебап "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 807
  • Преглеждания за месеца997
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на кубчета. Маста се загрява и в нея се запържва месото.

Добавят се нарязаният на ситно лук, чесън и пасираните домати. Поръсва се с червения пипер и брашното. Разбърква се и се добавя лимонът, нарязан на филийки, лютите чушки и виното.

Посолява се и се оставя да се задушава до пълна готовност на месото.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар