Странджански винен кебап

23/01/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
"Елате в Странджа, за да видите как се приготвя най-вкусния винен кебап "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 214
  • Преглеждания за месеца375
  • Преглеждания за седмицата102
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на кубчета. Маста се загрява и в нея се запържва месото.

Добавят се нарязаният на ситно лук, чесън и пасираните домати. Поръсва се с червения пипер и брашното. Разбърква се и се добавя лимонът, нарязан на филийки, лютите чушки и виното.

Посолява се и се оставя да се задушава до пълна готовност на месото.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар