Юфка с мляко и яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
25/05/2009
"Любимата ни закуска, която днес приготвяме за децата си!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 340
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В намазана с масло тавичка се разстила юфката и се пече във фурната до леко порозовяване.

Яйцата се разбиват с млякото, захарта и ванилията и се изсипват върху запечената юфка.

Сместа се пече в немного силна фурна до зачервяване.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ивайло
Ивайло
02.07.2013 17:09
Поредния уеб мастър с сайт за рецепти....
0
1
дида
дида
25.01.2011 19:08
В този сайт е нещо обичайно да бъркат рецептите и снимките, както е в случая. Преди време в друга рецепта с елда/гречка/ бяха поставили снимка на нахут. Много ме съмнява, че организаторите си имат хабер от готварство.
0
1
Мими
Мими
27.12.2010 21:32
Защо са снимани макарони, нали рецептата е за юфка ?
2
0