Каша от кисело зеле

19/12/2013
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 604
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • брашно - 1 к.ч.
  • кисело зеле - половин средно голяма
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате зелката на тънки ивички. Заливате с вода, колкото да покрие зелето и варите на умерен огън, докато омекне. Прибавяте олиото и пържите, докато зелето остане златисто.

При непрекъснато бъркане сипвате леко препеченото брашно. Наливате зелев сок, докато получите рядка каша.

Варите на тих огън, като продължавате да бъркате. Когато кашата се сгъсти, отстранявате от огъня и поръсвате с черен пипер.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар