Фарфале със сос от кисело мляко и авокадо

13/03/2014
Мария
отМарияНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4-6
  • Преглеждания общо401
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват в 2 с.л. от зехтина на умерена температура. Добавя се бялото вино и се държи на котлона, докато виното се изпари.

Пастата се вари във вряща, подсолена вода до пълна готовност. Авокадото се бели, костилката му се отстранява и се реже на кубчета. Поръсва се с лимоновия сок, за да потъмнее. Киселото мляко се разбива с останалия зехтин, поръсва се със солта, черния пипер.

Добавя се лютата чушка, целината, каперсите и магданозът. Пастата се изцежда и се смесва със соса от кисело мляко. Добавят се лукът и авокадото. Разбърква се добре и сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти

Топ Рецепти