Пържени чорбаджийски чушки с оцет и чесън

Мария
Мария
Новак
16/09/2011
"Радост за очите и предизвикателство за небцето!"
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо78 313
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушките и отрежете дръжките им.

Загрейте олиото на котлона и запържете чушките в него. Настържете морковите, целината и копъра нарежете на дребно и ги объркайте със запържените и отцедени чорбаджийски чушки.

Наредете в малки бурканчета, като помежду слагате скилидки чесън и черен пипер.

Оцетът, захарта, водата и солта сварете и с горещата смес залейте бурканите.

Затворете с капачки и стерилизирайте 5 мин от завирането.

Рейтинг

5 9
4 7
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар