Крилца на тиган

Крилца на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
03/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
20
"Да, понякога му отпускаме края и си позволяваме да си хапнем от тези крилца на тиган"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте крилцата и ги разрежете през средата.

Посолете, поръсете червен пипер и черен пипер.

Натрошете кубчето бульон и разбъркайте добре.

Оставете за половин час така, за да поемат от подправките.

Загрейте тиган с мазнина и поставете сочните крилца вътре. Между тях добавете скилидките чесън.

Пържете от двете страни до златисто .

Извадете пърженото пиле върху кухненска хартия, за да попие излишната мазнина.

Сервирайте веднага крилцата на тиган.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: