Италианска картофена супа

СтефиСтефиНовак
25/01/2011
"Постна картофена супа по италиански - няма как да не я харесате "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 133
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • олио - 5 с. л.
  • праз - 3 стръка
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • картофи - 500 гр.
  • доматен сок - 2 с. л.
  • чесън - 4 скилидки
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнината пържим праза, лука и моркова - ситно нарязани.

Когато се позапържат, прибавяме 6 - 7 чаши гореща вода, посоляваме и слагаме картофите - нарязани на кубчета, доматен сок и скилидките чесън.

Доваряваме супата и поднасяме с пържени хлебни кубчета, или нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар