ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Пушено зеле с пуешко

Пушено зеле с пуешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
Пушено зеле с пуешко
18/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното зеле се слага в голяма тава заедно с лука, чушките, морковите, чесъна, солта, подправките и олиото. Обърква се всичко и се слага във фурната. Налива се и вода, но малко колкото да не загори. Накрая не трябва да има чорба.

Пуешкото месо се нарязва на малки парченца и се слага към края на печенето - 5 - 10 мин. преди да се извади от фурната.

Придобива много хубав пушен аромат, от там и името му.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: