Бърза бишкотена торта

Бърза бишкотена торта
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
11/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене5 мин.
Общо45 мин.
Порции10
"Запретнете ръкави и бързо се захващайте с тази бишкотена тортичка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе крема с нишестето, като спазвате указанията на опаковката. Добавете захарта, бучката масло и млякото.

Разбъркайте добре и готовия крем и покрийте купата с горещия крем с фолио, за да се охлади.

Затоплете 100-те мл мляко за бишкотите, прибавете Бейлиса.

Обелете банана и го нарежете на колелда.

Подгответе форма с падащо дъно. Потапяйте бишкотите в млякото и наредете един ред на дъното. Сложете малко от крема, наредете ред банани.

Следва втори ред напоени бишкоти, отгоре сипете останалия крем.

Приберете бишкотената торта в хладилника, за да се охлади за няколко часа.

Украсете по избор, нарежете и поднесете.

Бързата бишкотена торта е много сполучлива.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: