Овчарски тутманик

04/01/2014
Тина
отТинаНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции8
  • Преглеждания общо5 336
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното. Счупете яйцата и ги разбъркайте. Угасете содата в киселото мляко и го прибавете към яйцата. Налейте олиото и разбъркайте.

Посолете брашното, направете кладенче в центъра му и изсипете горната смес. Замесете тесто. Натрошете сиренето и го добавете. Намаслете подходяща форма и прехвърлете тестото вътре.

Разпределете го равномерно. Намажете тутманика с разбитото яйце и го сложете да се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0

Коментари (2)

Име
Име
21.03.2014 14:36
кое точно му е овчарското?
0
0
златка
златка
19.01.2014 17:17
какъв тутманик това си е питка содена
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв