ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Друсан кебап по механджийски

Друсан кебап по механджийски

Марина НордМарина Норд
Новак
1k33027486
Друсан кебап по механджийски
05/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • мазнина - ½ ч.ч.
  • лук - 2 глави
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава и се нарязва на хапки. Задушава се в тенджера в собствен сос. Добавя се лукът, нарязан на ситно, солта и черният пипер.

Докато се готви, тенджерата се тръска от време на време, докато лукът омекне. Готовият кебап се поръсва с чубрицата.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: